Om RennyBA

Jeg er en man i min beste alder og trives godt på nett. Men mest av alt sammen med venner og familie i både lek og alvor. Jeg var på nett og fikk min første mailkonto i 1994 gjennom et spesialtilbud på Oslonett fra Dataforeningen. Siden har jeg utforsket nettet og finner det som et slagkraftig medium for kommunikasjon og kilde til innformasjon og kunnskap. Det tar jeg med meg i hverdagen, også som høyskoleforelser i enkelte fag på BI (se bilde til høyre).

Jeg traff også min kone fra USA på nettet, så du kan si jeg er vant til å utnytte de muligheter som web'nn gir. Først via en nyhetsgruppe og senere gjennom mail og chat. Nå har vi vært gift i over 6 år og begge holder vi god kontakt med familie og venner selv om de bor et stykke unna.

Til daglig jobber jeg som daglig leder i EUCIP Norge as, et kompetanseselskap i Dataforeningen som tilbyr et europeisk anerkjent sertifiseringsprogram for IT-porfesjonelle. Jeg er falig aktiv i Dataforeningen og sitter i styret i faggruppen Ledelse og Strategi hvorunder jeg også leder Forum for IT-ledere.Her ser du meg som gjesteforeleser på BI